Φωτιά Τώρα Λουτράκι : Διαδρομές: Άγιοι Θεόδωροι / Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι.

Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου και η πυροσβεστική έδινε τιτάνια μάχη όλη νύχτα και τα ξημερώματα με τις φλόγες. Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, . «πήγα να τηγανίσω κάτι και φούντωσε το λάδι» είπε στο korinthostv.gr ο ένοικος του σπιτιού από το οποίο φαίνεται ότι ξεκίνησε η φωτιά. Σήμερα, μία ακόμα φωτιά ξέσπασε σε πευκοδάσος στη μυλοκοπή λουτρακίου.

Εκκενώθηκε το κτίριο ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν . Οι πρώτες φρέσκιες
Οι πρώτες φρέσκιες from klife.gr
Τώρα, έχει πλέον σβήσει, ωστόσο, πυροσβεστικές δυνάμεις. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. «πήγα να τηγανίσω κάτι και φούντωσε το λάδι» είπε στο korinthostv.gr ο ένοικος του σπιτιού από το οποίο φαίνεται ότι ξεκίνησε η φωτιά. Εκκενώθηκε το κτίριο ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν . Σήμερα, μία ακόμα φωτιά ξέσπασε σε πευκοδάσος στη μυλοκοπή λουτρακίου. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Κρητη σημερα 20/11 ο κρητικοσ αγροτησ που εκλεψε τα βλεματα τησ ελλαδασ.

Εκκενώθηκε το κτίριο ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν .

Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας . Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 . Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Κρητη σημερα 20/11 ο κρητικοσ αγροτησ που εκλεψε τα βλεματα τησ ελλαδασ. Εκκενώθηκε το κτίριο ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν . Τώρα, έχει πλέον σβήσει, ωστόσο, πυροσβεστικές δυνάμεις. Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου και η πυροσβεστική έδινε τιτάνια μάχη όλη νύχτα και τα ξημερώματα με τις φλόγες. Σήμερα, μία ακόμα φωτιά ξέσπασε σε πευκοδάσος στη μυλοκοπή λουτρακίου. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. «πήγα να τηγανίσω κάτι και φούντωσε το λάδι» είπε στο korinthostv.gr ο ένοικος του σπιτιού από το οποίο φαίνεται ότι ξεκίνησε η φωτιά.

Κρητη σημερα 20/11 ο κρητικοσ αγροτησ που εκλεψε τα βλεματα τησ ελλαδασ. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. «πήγα να τηγανίσω κάτι και φούντωσε το λάδι» είπε στο korinthostv.gr ο ένοικος του σπιτιού από το οποίο φαίνεται ότι ξεκίνησε η φωτιά. Σήμερα, μία ακόμα φωτιά ξέσπασε σε πευκοδάσος στη μυλοκοπή λουτρακίου. Τώρα, έχει πλέον σβήσει, ωστόσο, πυροσβεστικές δυνάμεις.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο from www.skai.gr
Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας . Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Εκκενώθηκε το κτίριο ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν . Κρητη σημερα 20/11 ο κρητικοσ αγροτησ που εκλεψε τα βλεματα τησ ελλαδασ. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 . Σήμερα, μία ακόμα φωτιά ξέσπασε σε πευκοδάσος στη μυλοκοπή λουτρακίου.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας . Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Εκκενώθηκε το κτίριο ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν . Τώρα, έχει πλέον σβήσει, ωστόσο, πυροσβεστικές δυνάμεις. «πήγα να τηγανίσω κάτι και φούντωσε το λάδι» είπε στο korinthostv.gr ο ένοικος του σπιτιού από το οποίο φαίνεται ότι ξεκίνησε η φωτιά. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου και η πυροσβεστική έδινε τιτάνια μάχη όλη νύχτα και τα ξημερώματα με τις φλόγες. Κρητη σημερα 20/11 ο κρητικοσ αγροτησ που εκλεψε τα βλεματα τησ ελλαδασ. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 . Σήμερα, μία ακόμα φωτιά ξέσπασε σε πευκοδάσος στη μυλοκοπή λουτρακίου. Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, . Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι.

Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Σήμερα, μία ακόμα φωτιά ξέσπασε σε πευκοδάσος στη μυλοκοπή λουτρακίου. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου και η πυροσβεστική έδινε τιτάνια μάχη όλη νύχτα και τα ξημερώματα με τις φλόγες. Κρητη σημερα 20/11 ο κρητικοσ αγροτησ που εκλεψε τα βλεματα τησ ελλαδασ. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου.

Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το επάνω
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το επάνω from www.iefimerida.gr
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου και η πυροσβεστική έδινε τιτάνια μάχη όλη νύχτα και τα ξημερώματα με τις φλόγες. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας . Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, . Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Κρητη σημερα 20/11 ο κρητικοσ αγροτησ που εκλεψε τα βλεματα τησ ελλαδασ. Τώρα, έχει πλέον σβήσει, ωστόσο, πυροσβεστικές δυνάμεις. Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 .

Σήμερα, μία ακόμα φωτιά ξέσπασε σε πευκοδάσος στη μυλοκοπή λουτρακίου.

Κρητη σημερα 20/11 ο κρητικοσ αγροτησ που εκλεψε τα βλεματα τησ ελλαδασ. Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας . Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου και η πυροσβεστική έδινε τιτάνια μάχη όλη νύχτα και τα ξημερώματα με τις φλόγες. «πήγα να τηγανίσω κάτι και φούντωσε το λάδι» είπε στο korinthostv.gr ο ένοικος του σπιτιού από το οποίο φαίνεται ότι ξεκίνησε η φωτιά. Εκκενώθηκε το κτίριο ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν . Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Τώρα, έχει πλέον σβήσει, ωστόσο, πυροσβεστικές δυνάμεις. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 . Σήμερα, μία ακόμα φωτιά ξέσπασε σε πευκοδάσος στη μυλοκοπή λουτρακίου.

Φωτιά Τώρα Λουτράκι : Î"ιαδρομές: Άγιοι Θεόδωροι / Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι.. Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Σήμερα, μία ακόμα φωτιά ξέσπασε σε πευκοδάσος στη μυλοκοπή λουτρακίου. Τώρα, έχει πλέον σβήσει, ωστόσο, πυροσβεστικές δυνάμεις. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι φωτιά τώρα. Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, .